Yorum Morum

Anam! Sabah sabah neyi fark ettim. Dört aydan fazladır benim bloga yorum yapan yok lan. Şşşşt! Aloooo! Kimse okumuyor mu burayı? Bir ses verin yahu. Ayıptır. Kendimiz söylüyor kendimiz mi dinliyoruz, n'oluyo?
12 Responses
  1. Ben okuyorum ama ses çıkarmıyorum pek herhalde :D


  2. çer çöp Says:

    Ahaha! Ben öylesine dedim onu ya, bakmayın siz. Kontrol panelinde dolanırken yorumlar kısmına bakınca gördüm en son Mayıs'ta tez bittiğinde sizin yorumunuz var, sonra hiç bir şey yok. Aklıma esti yazdım yoksa önemseyen insan fark etmez mi kaç zamandır yorum yapılmadığını. :)


  3. Adsız Says:

    okuyoruz ama çaktırmıyoruz şımarma diye :)


  4. çer çöp Says:

    Ne kadar düşencelisiniz. :)
    Bari bir isim alsaydık yahu, kimin çaktırmadığını anlamak için. :)


  5. Adsız Says:

    böylesi daha eğlenceli :)
    yakında kimliğimi açıklayacağım merak etme :)


  6. çer çöp Says:

    Vuhuuu! Gizem en sevdiğim kız isimlerindendir. :)


  7. Adsız Says:

    şansına küs dostum erkeğim ben :)


  8. çer çöp Says:

    Ben öyle bir şey mi söyledim şimdi? Ağzımdan öyle bir şey mi çıktı? Çoluk çocuk sahibi adamım ben be! Benim meselem kızlarla değil. Benim meselem... Başkasıyla. :)


  9. Adsız Says:

    bugün hava bulutlu desem ben ördek miyim diyeceksin :) yüksek alınganlık potansiyeli dikkat! sadece bir espriydi sakin ol :)


  10. çer çöp Says:

    Ben Leyla ile Mecnun hayranı olmayanlarla muhatap olmuyorum. :p Önce şimdiye kadar yayınlanmış 29 bölüm içinde bu sahneyi bulup izleyin, sonra konuşalım. :)


  11. Adsız Says:

    halbuki seninle daha önce leyla ile mecnun sohbeti yapmıştık. tabii ki biliyorum o sahneyi. yaptığım şaka kakaya dönüşmeden kimliğimi açıklayayım ben:)


  12. çer çöp Says:

    Estağfurullah, niye şaka kakaya dönüşsün. :) Ben şakadan anlarım, çoğu zaman. Anlamadığım zaman da içine eden ben olurum hep. :)